ESHOB en el VII Foro AEHOS

El passat 9 i 10 de maig, va tenir lloc el VII FORO DE ESCUELAS DE HOSTELERIA – AEHOS, una trobada professional d’escoles d’hostaleria d’àmbit estatal, on l’ESHOB hi va estar present compartint experiències i opinions sobre les pràctiques del sector.

Enguany es va celebrar a Sevilla sota el títol: “la formació hostalera: creant el futur de l’hostaleria”. En aquesta trobada es varen tractar temes d’internacionalització, responsabilitat corporativa, les arrels de la gastronomia així com l’adequació de l’oferta formativa al canviant escenari laboral.

Tot això de la mà de diversos experts del sector de la hostaleria i del turismo, del ámbit formatiu i professional, així com de la administració pública que van oferir la seva visió sobre el treball que es desenvolupa i l’aplicació d’aquest a les necessitats actuals del sector.

Com a novetat, en aquesta edició és va preparar un menú col·laboratiu, on cada escola participant hi proposava un plat. En el cas de l’Eshob vàren ser les postres, el Cremós de Xocolata Negra amb Coca de Banyoles, Ratafia i Escuma de Gerds, que va elaborar el professor de pastisseria Albert Iglesias.

En resum, varen ser unes jornades de reflexió i debat sobre el paradigma actual de les escoles d’hostaleria.